KAAN URGANCIOĞLU

KAAN URGANCIOĞLU hakkında bilmek istediğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz… KAAN URGANCIOĞLU kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler…

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981’de İzmir’de doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir.

Ortaokulu Özel Türk Koleji’rikan Koleji’nden mezun olarak lise diploması aldı. Daha sonra 2000 senesinde İstanbul’a gelerek Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa üzerine eğitim aldı. Sinemaya başlayınca üniversite eğitimini yarım kaldı. Ancak 2007 senesinde mezun olabildi. Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü’nde yüksek lisans yapmış ve New York’taki Stella Adler Studio of Acting’de oyunculuk eğitimi almıştır. 

Yapımcı Abdullah Oğuz 2002 yılında Suat Yalaz’ın çizgi romanını televizyona uyarlamaya hazırlanırken Karaoğlan rolü için hem oyunculuk yeteneği olan hem yakışıklı, hem ata binebilen hem de tanınmamış bir yüz arıyordu. 2002 yılında üniversite ikinci sınıftayken daha önce de ata bindiği için “Karaoğlan” isimli bu diziye aile dostları Demet Akbağ’ın vesilesiyle seçilmiş.

Filmografi

Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
2005 Ispanaktan Nağmeler
2006 İlk Aşk Arif Ege
2007 Son Ders: Aşk ve Üniversite Ulaş Atilla
2009 Büşra Titrek
2010 Peşpeşe Harun
2014 Panzehir
2015 Uzaklarda Arama Tayfun
2019 Baron 2[4] Çeçen Özbek filmi
Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
2002 Karaoğlan Karaoğlan
2003 Kampüsistan Tolga
2004 Avrupa Yakası
2005 Yeniden Çalıkuşu Ali
Körfez Ateşi
Sessiz Gece Anıl
Seni Çok Özledim Ateş Erturç
2006 Gülpare
Ah Polis Olsam Komiser Yardımcısı Nezih
Azap Yolu Yiğit
2007 Tutsak Mehmet
2008 Limon Ağacı Kaan
2009 Ayrılık Deniz
2010 Canım Ailem Talat
2010 Düriye’nin Güğümleri Ümit
2011 Bir Ömür Yetmez Eren
Leyla ile Mecnun Berkcan
2012 Düşman Kardeşler Mehmet
Son Tayfun
Acayip Hikayeler Alper
2013 A.Ş.K. Can
2015 Filinta[5] Otto Petrovic
2015 – 2017 Kara Sevda Emir Kozcuoğlu
2018 Tom Clancy’s Jack Ryan Deniz “Konuk Oyuncu” Netflix’te Amerikan serisi
2020- Aşk 101 Kemal Netflix

 

Ayrıca Bakınız

Ukrayna Sınırları Yabancılara Kapattı

Ukrayna, son günlerde koronavirüs (Covid-19) vaka sayısının hızla artması üzerine yabancı ülke vatandaşlarına sınırlarını geçici olarak yeniden kapatma kararı aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir