AK Parti eski milletvekili Metin Metiner’e, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş’ten tepki geldi.
AK Partili Metiner sosyal medya platformu Twitter’da yaptığı açıklamada “Soruyorum: Siz Suriye’ye sığınmak zorunda kalsaydınız Suriye halkının size nasıl davranmasını isterdiniz?” sorusuna Ülkü Ocakları Genel Merkezi ‘nin bir önceki genel başkanı Dr. Sinan Ateş, tepki gösterdi.
Ateş, Metiner’in twitine “Ya İstiklâl ya ölüm diyen bir Atanın çocukları başka ülkeye sığınmak zorunda kalmaz, sığınmak aklına bile gelmez. Türk’ten sığıntı olmaz..” diyerek Türk milletinin sığıntı yaşamayacağını bir kez daha vurguladı.
Ya İstiklâl ya ölüm diyen bir Atanın çocukları başka ülkeye sığınmak zorunda kalmaz, sığınmak aklına bile gelmez. Türk’ten sığıntı olmaz. https://t.co/Z9trLX1Wfx
— Sinan ATEŞ (@sinanates16) August 15, 2021